De mooiste retro meubels najaar 2017

Geplaatst door

Voor het najaar van 2017 is het belangrijk om te kiezen voor mooie retro meubels. Retro meubels zijn namelijk helemaal in de mode en zijn dan ook een absolute trend voor het najaar van 2017. Door te kiezen voor verschillende retro industriƫle meubels en design meubels kun je een prachtig interieur krijgen. Door het interieur af te werken met een blauwe, of witte , of groene muur maak jij je huis helemaal af. Naast het feit dat je natuurlijk de juiste meubels moet kiezen is het belangrijk dat de rest van de inrichting ook goed is. Kies bijvoorbeeld voor de juiste meubels en ook is het belangrijk om natuurlijk de wand van jouw huis in orde te hebben. Kies voor bijvoorbeeld een donkere behang kleur, of dus juist een lichte.

De mooiste retro meubels

Ten eerste hebben we de prachtige Bodilson Hoekbank. Deze zitcombinatie hoekbank is erg prachtig en heeft een zeer stijlvol design. Ook heeft deze bank een zeer retro uitstraling door de kussens en door de prachtige bruine bekleding. Deze hoekbank heeft zeer donkere zwarte poten en dit helpt dan ook zeker mee aan het retro design. Ook is de zitbank verkrijgbaar in een extra uitvoering met een extra longchair links of rechts. Hierdoor kun jij de hoekbank nog beter laten passen in jouw interieur.

Ten tweede is er de WOUD bijzettafel Soround. Deze bijzet tafel is een zeer uniek exemplaar. De tafel heeft een houten tafelblad waar jij meer dan genoeg spullen op kunt zetten. Aan de onderkant van de tafel kun je de zwart metalen poten vinden die zeker opvallen, en ook goed samengaan met de Bodilson hoekbank. Deze bijzettafel is een top retro meubel in het najaar van 2017 en heeft dan ook een zeer robuuste en ook minimalistische uitstraling. De diameter van deze tafel is 60 of 75 cm en is verkrijgbaar in verschillende soorten hoogtes.

Ten derde hebben we de Jess Design Fauteuil Marquess. Deze stoel heeft een mooi karakter. De kussens zorgen voor een goed zitcomfort en ook geeft de stoel een stoere en mooie retro look af. Deze Fauteuil is verkrijgbaar in verschillende soorten kleuren, en ook met lederen bekleding.

Tot slot is er de d-Bodhi Wandplank A Shelfmate die past in bijna elk huis. Deze prachtige wandplank is verkrijgbaar in verschillende soorten vormen en formaten en zal zeker stralen in jouw huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *